Pagube produse la Vicovu de Jos de un șofer băut și fără permis: A avariat o mașină și a distrus un gard și un stâlp. Bărbatul nu este la prima abatere de la lege

Un bărbat din Vicovu de Jos, băut și fără permis, a fost reținut după ce a comis un accident rutier la volanul unei mașini neînmatriculate.

Concret, în dimineața de joi, 15 iulie, bărbatul a distrus o porțiune de gard din lemn, a rupt un stâlp de rețea de telecomunicații și a intrat în coliziune cu o mașină parcată lângă o locuință din Vicovu de Jos.

Poliția a fost alertată imediat, din moment ce vecinii s-au trezit din cauza zgomotului puternic.

Astfel, polițiștii au constatat că autoturismul era condus de un localnic fără permis, care avea 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, mașina respectivă nu era înmatriculată. Prin urmare, bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru trei infracțiuni.

De menționat că bărbatul a încercat să se eschiveze de la răspundere, susținând că altcineva a condus mașina, fapt contrazis de majoritatea martorilor și de ancheta poliției.

E relevant și faptul că bărbatul nu este la prima abatere de acest gen, motiv pentru care a fost reținut pentru 24 de ore. Mai mult, chiar anul acesta el a fost trimis în judecată pentru săvârșirea a două astfel de cazuri.

Cu dosar penal s-a ales și un prieten al bărbatului, care a făcut afirmații mincinoase în sprijinul șoferului.

loading...