Pagube produse la Vicovu de Jos de un șofer băut și fără permis: A avariat o mașină și a distrus un gard și un stâlp. Bărbatul nu este la prima abatere de la lege


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Vicovu de Jos, băut și fără permis, a fost reținut după ce a comis un accident rutier la volanul unei mașini neînmatriculate.

Concret, în dimineața de joi, 15 iulie, bărbatul a distrus o porțiune de gard din lemn, a rupt un stâlp de rețea de telecomunicații și a intrat în coliziune cu o mașină parcată lângă o locuință din Vicovu de Jos.

Poliția a fost alertată imediat, din moment ce vecinii s-au trezit din cauza zgomotului puternic.

Astfel, polițiștii au constatat că autoturismul era condus de un localnic fără permis, care avea 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, mașina respectivă nu era înmatriculată. Prin urmare, bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru trei infracțiuni.

De menționat că bărbatul a încercat să se eschiveze de la răspundere, susținând că altcineva a condus mașina, fapt contrazis de majoritatea martorilor și de ancheta poliției.

E relevant și faptul că bărbatul nu este la prima abatere de acest gen, motiv pentru care a fost reținut pentru 24 de ore. Mai mult, chiar anul acesta el a fost trimis în judecată pentru săvârșirea a două astfel de cazuri.

Cu dosar penal s-a ales și un prieten al bărbatului, care a făcut afirmații mincinoase în sprijinul șoferului.


Intră acum și în grupul de