Dolhești: O bătrână de 88 ani a fost accidentată de mașina condusă chiar de nepotul ei


Intră acum și în grupul de

La 88 ani, o bătrână din comuna Dolhești a ajuns la spital după ce a fost acroșată de o mașină în fața propriei case. Mai mult decât atât, la volanul mașinii se afla propriul ei nepot.

Accidentul a avut loc în data de 20 iulie. Astfel, un bărbat (34 ani) conducea autoturismul Smart pe drumul comunal Dolheștii Mari.

La un moment dat, el a efectuat un viraj pentru a intra în curtea imobilului unde domiciliază. În aceste condiții, el a acroșat-o pe bunica sa care se afla pe podețul din fața porții de acces. Ulterior, mașina a intrat în coliziune cu parapetul din beton al podețului.    

În urma accidentului, bătrâna a fost transportată la Spitalul din Fălticeni, unde a fost diagnosticată preliminar cu plăgi excoriate pumn bilateral. Ulterior, ea a fost transportată la SJU Suceava pentru investigații medicale mai amănunțite.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În prezent nu se cunoaște cauza producerii accidentului, fapt ce va fi stabilit de polițiști în cadrul dosarului penal privind vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de