Un bărbat din Preutești s-a legat de un stâlp în fața Primăriei pentru că drumul este nepracticabil și rămâne constant blocat cu mașina în noroi


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 62 de ani din Preutești s-a legat, vineri după amiaza, de un stâlp din fața Primăriei protestând astfel față de starea jalnică a drumului de acces spre locuința sa.

Bărbatul a reclamat să autoritatea locală nu a betonat drumul comunal de acces către locuinţă.

El a spus că în urma lucrărilor efectuate la canalizare pe respectivul drum, deseori a rămas blocat cu autoturismul personal în mâlul provocat de utilaje.

 Având în vedere situațăia, polițiștii din cadrul S.P.R.12 Preuteşti şi şeful ierarhic din cadrul Poliţiei Municipiului Fălticeni au procedat la aplanarea stării de fapt, ocazie cu care s-a discutat cu protestatarul care a fost de acord să renunţe la această manifestare neautorizată urmând a se întocmi procedural actele eferente sesizării şi a se dispune măsuri.

În acest caz nu au fost constatate fapte de natură penală, iar faţă de protestatar s-a luat măsura avertizării verbale având în vedere modul de cooperare al acestuia.


Intră acum și în grupul de