Amenzi de peste 10.000 lei și suspendarea permisului pentru un sucevean care nu a oprit la semnalele polițiștilor în timp ce transporta lemn. Camionul nu avea nici ITP, nici RCA


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au aplicat sancțiuni dure față de un bărbat care conducea un camion neavând ITP și RCA. El a fost prins în trafic în data de 5 august, însă sancțiunile au fost aplicate abia miercuri, 11 august, după verificările privind legalitatea transportului.

Camionul a fost observat în trafic pe drumul forestier Râșca Mare. Polițiștii au încercat să-l oprească în trafic, însă șoferul a ignorat solicitarea.

Cu toate acestea, la scurt timp camionul a fost blocat.

Verificările ulterioare au arătat că ambele componente ale ansamblului rutier (capul tractor și remorca nu dețin polițe de asigurare obligatorie și nici ITP valabil.

Drept urmare, șoferul a fost sancționat cu cinci amenzi, respectiv 5.800 lei (două amenzi) pentru lipsa ITP, 4.000 lei (două amenzi) pentru lipsa RCA și 725 lei pentru neoprirea la semnal. Totodată, polițiștii au suspendat permisul bărbatului pentru 30 zile.


Intră acum și în grupul de