Arest preventiv pentru un sucevean care a produs un accident fiind băut și cu permisul anulat. El a fost deja trimis în judecată pentru alte infracțiuni rutiere


Intră acum și în grupul de

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Gura Humorului a dispus plasarea în arest preventiv pentru 30 de zile a unui sucevean (43 ani) care s-a autoaccidentat în timp ce conducea băut și cu permisul suspendat.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului a informat vineri, 13 august, că bărbatul a fost prins în data de 5 august. El a condus autoturismul marca Dacia Logan pe DJ 178 pe raza localităților Drăgoiești și Ciprian Porumbescu, având o alcoolemie de  2,57 g/l alcool pur în sânge. Am relatat despre acest eveniment aici.

Imagine ilustrativă

Astfel, pe raza localității Ciprian Porumbescu el a comis un accident de circulație soldat cu pagube materiale şi cu rănirea sa. Concret, mașina a ieșit în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu un șanț betonat în intersecția DJ 178 cu DJ 178 G.

„La formularea propunerii de arestare preventivă s-a avut în vedere perseverența infracțională manifestată de inculpat, acesta fiind deja trimis în judecată în alte două cauze prin rechizitorii din datele de 31.03.2020 şi 29.12.2020 ale Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava pentru săvârşirea unor infracţiuni de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe prev. de art. 336 alin. (1) Cod penal, conducerea unui vehicul fără permis de conducere prev. de art. 335 alin. (2) Cod penal și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice prev. de art. 337 Cod penal”, au precizat procurorii.

În prezent, bărbatul este cercetat penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis.


Intră acum și în grupul de