Acasă Social Mărfuri de peste 33.000 lei și un microbuz, confiscate în Vama Siret....

Mărfuri de peste 33.000 lei și un microbuz, confiscate în Vama Siret. O femeie a încercat să introducă în țară țigări, pesticide, motorină şi votcă


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni au descoperit într-un microbuz, ce s-a prezintat la Vama Siret pe sensul de intrare în țară, 11.650 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, 180 litri de insecticid, 150 litri de motorină şi 21 litri de votcă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, comisar șef Ilie Poroch-Serițan, microbuzul marca Mercedes Benz era condus de o femeie (37 ani) cu dublă cetățenie româno-moldovenească. Ea s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret duminică, 29 august, în jurul orei 23:00.



În urma controlului vehiculului, a fost descoperită ascunsă în microbuz sub bancheta din spate şi în peretele despărţitor dintre compartimentul şofer şi cel de marfă, cantitatea de 11.650 pachete cu ţigări, de proveniență ucraineană.

Totodată, echipa de control a mai descoperit în mijlocul de transport 180 litri de insecticid care face parte din categoria pesticidelor, 150 litri de motorină şi 21 litri de votcă, bunuri supuse accizării şi pentru care femeia nu a putut prezenta documente legale de proveniență.

Ilie Poroch-Serițan a precizat că întreaga cantitate de bunuri în valoare de peste 33.000 lei şi microbuzul în valoare de 20.000 lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă, tentativă la contrabandă calificată și trafic de produse sau substanţe toxice.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version