Pompierii din judeţ si-au aratat indemanarea (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Conform Calendarului principalelor activităţi sportive pentru anul 2010, vineri, a avut loc faza pe Inspectorat a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă din judeţul Suceava. Potrivit slt. Alexandra Ioana Istrate, din cadrul Compartimentului de Informare şi Relaţii Publice a ISU Suceava, obiectivul fundamental al acestor concursuri este dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă.

Cât priveşte scopul, acesta este acela de a selecta cei mai buni sportivi, practicanţi ai acestei discipline, pentru constituirea lotului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava, lot ce va reprezenta unitatea la faza interjudeţeană.

Competiţia desfăşurată între cele 5 echipe din judeţ a fost foarte strânsă, ambiţiile mari şi efortul depus de către participanţi a fost pe măsură, sportivii pompieri au demonstrat că au valoare şi o foarte bună condiţie fizică.

Competiţia s-a desfăşurat atât pe platoul I.S.U. Suceava (proba – Scara de fereastră), cât şi pe stadionul „Areni” (probele – „Pista cu obstacole pe 100 m”, „Ştafeta 4 × 100 m”, „Realizarea dispozitivului la motopompă”).

În clasamentul general pe primul loc s-a clasat Detaşamentul de pompieri Suceava, urmat de Detaşamentul de pompieri Vatra Dornei, Detaşamentul de pompieri Fălticeni, Detaşamentul de pompieri Rădăuţi şi Detaşamentul de pompieri Câmpulung Moldovenesc.


Intră acum și în grupul de