Încă o duminică cu numeroși șoferi băuți în traficul din județul Suceava. Unul nu avea nici permis de conducere


Intră acum și în grupul de

Duminica de 5 septembrie nu a fost o excepție în ceea ce privește numărul mare de șoferi băuți prinși în traficul din județul Suceava. Și de această dată polițiștii au identificat în trafic suceveni care au condus mașini deși erau băuți bine.

De data aceasta, cea mai mare alcoolemie a fost înregistrată la o suceveancă oprită pentru control în timp ce conducea un Ford pe strada Molidului din localitatea Vama. Conducătoarea auto avea 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Foto simbol: IPJ Suceava

În comuna Fântânile, polițiștii au depistat în trafic un bărbat care avea 0.86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult decât atât, suceveanul nu are nici măcar permis de conducere, motiv pentru care s-a ales cu dosar penal.

Un alt șofer băut a fost prins pe raza satului Zvoriștea. Concret, un bărbat din Dorohoi conducea un Opel pe DN 29A, moment în care a fost oprit de polițiști. Testarea cu aparatul etilotest a arătat un rezultat de 0.57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Alt caz a avut loc la Horodnic de Jos. Este vorba despre bărbatul care și-a abandonat mașina și a luat-o la fugă pe jos după ce a fost oprit de poliție. El conducea cu 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Toate cele patru persoane. menționate mai sus. sunt cercetate penal pentru „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.

Un alt șofer, prins și el duminica, este cercetat pentru că au refuzat recoltarea de probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, deși era vizibil beat în momentul controlului.

Mai exact, în jurul orei 06:00, o patrulă a depistat pe DN 2E, în curbă la Rădășeni, un autoturism ce prezenta avarii. În interior erau doi bărbați, ambii din Pașcani. Ei nu au oferit careva explicații privind cele întâmplate. Deși emana halenă alcoolică, șoferul a refuzat testarea pentru alcoolemie.


Intră acum și în grupul de