Arest preventiv pentru ciobanul care și-a înjunghiat colegul de breaslă în timpul unei beții la o stână din Broșteni


Intră acum și în grupul de

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Suceava a admis propunerea procurorilor și a dispus arestarea preventivă a bărbatului de 57 ani care l-a înjunghiat pe un alt bărbat în timpul unui conflict spontan de la o stână din Broșteni.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a anunțat astăzi, 10 septembrie, că bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile. El este cercetat penal pentru comiterii tentativei la infracțiunea de omor.

Foto simbol

După cum am relatat anterior, primele cercetări arată că incidentul a avut loc miercuri seara, 8 septembrie. Astfel, mai mulți ciobani consumau băuturi alcoolice la o stână din zona denumită „Căboi” din Berchișești.

La un moment dat, între un bărbat de 61 ani și altul de 57 ani a izbucnit un conflict. La un moment dat, bărbatul de 57 ani l-a rănit pe celălalt cu un cuțit. Victima a ajuns în stare gravă la spital, direct pe masa de operație, având o plagă în regiunea abdomenului.

Bărbatul rănit a fost salvat datorită unui șofer care trecea întâmplător prin zonă și a fost de acord să-l transporte la spital, din moment ce în zonă nu există semnal de telefonie mobilă.

Atunci, agresorul i-a relatat martorului că, de fapt, bărbatul a căzut într-un cuțit, autoaccidentându-se. În prezent, autoritățile încearcă să stabilească toate circumstanțele cazului.


Intră acum și în grupul de