Detaliile accidentului cu un rănit în care o autoutilitară a fost ruptă în două în urma coliziunii cu un camion: Șoferul autoutilitarei a pătruns pe contrasens


Intră acum și în grupul de

Poliția Suceava a stabilit cauzele accidentului cu un rănit produs vineri după amiaza la Drăgușeni, pe DN 2 în urma căruia o autoutilitară a fost ruptă în două.

Astfel, un bărbat din comuna Baia, în timp ce conducea autoutilitara marca Mercedes pe DN 2 în localitatea Drăgușeni, spre Fălticeni, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, a pătruns pe contrasens fiind lovit frontal de către un autocamion Volvo condus din sens opus.

În urma producerii accidentului rutier a rezultat rănirea ușoară a unui bărbat din Baia, pasager în autoutilitara marca Mercedes care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, fiind diagnosticat cu TCC ușor.

De asemenea, în urma impactului au fost avariate ambele autovehicule, autoutilitara Mercedes fiind proiectată în gardul unui imobil de pe partea stângă având în vedere direcția de deplasare Drăgușeni- Fălticeni.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. 

Din primele verificări, vinovat de producerea accidentului se face șoferul din Baia care nu a adaptat viteza la condițiile de drum.

În acest caz s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”


Intră acum și în grupul de