Cele două accidente produse ieri, la Rădăuți și la ieșire din Suceava, au fost provocate de șoferi care nu au cedat trecerea. Toate persoanele rănite sunt din mașini conduse regulamentar


Intră acum și în grupul de
Foto: ISU Suceava

Ambele accidente cu victime produse ieri, 29 septembrie, pe raza județului Suceava au avut drept cauză neacordarea priorității de trecere, rezultă din primele cercetări ale polițiștilor suceveni.

Suceava

În jurul orei 11:10, două autoturisme au intrat în coliziune la ieșire din Suceava. Astfel, un ieșean conducea autoturismul marca Toyota pe DJ 208D, având direcția spre municipiu. La intersecția cu DJ 208U, el nu a oprit la indicatorul ”STOP” pentru a acorda prioritate vehiculelor care se deplasau pe drumul prioritar și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Mercedes-Benz, care se deplasa regulamentar pe direcția Suceava – Mitocu Dragomirnei.

Astfel, au fost rănite două femei, respectiv conducătoarea Mercedesului și pasagera din față din același autoturism. Femeile au fost transportate la SJU Suceava, ambele având mai multe contuzii.

Rădăuți

În seara aceleiași zile, un bărbat (46 ani) din Bilca a provocat un accident similar pe str. Bogdan Vodă din Rădăuți. Când a ajuns în intersecția cu str. Piața Unirii, el nu a respectat semnificația indicatorului „Cedează trecerea” și a pătruns în intersecție fără a acorda prioritate de trecere autoturismului marca BMW condus de un sucevean (42 ani).

În urma accidentului a fost rănită o femeie (39 ani), pasageră în mașina condusă regulamentar. Ea a ajuns la spital cu contuzie cervicală și TCC.

Cei doi șoferi vinovați sunt cercetați penal pentru „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de