Amenzi de peste 6.600 lei aplicate în urma controalelor în contextul Covid-19 în Suceava, Șcheia, Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

La sfârșitul săptămânii trecută, respectiv 2-3 octombrie, în mai multe localități sucevene au avut loc controale privind respectarea restricțiilor impuse în contextul pandemiei Covid-19. Concret, sâmbătă verificările au avut loc în municipiul Suceava și comuna Șcheia, iar duminică – în municipiul Câmpulung Moldovenesc și orașul Gura Humorului.

Echipele de control – alcătuite din polițiști, jandarmi și lucrători ai Primăriei Suceava – au acționat, cu precădere, în zona mall-urilor, localurilor publice și a restaurantelor.

Astfel, în total, au fost legitimate 148 de persoane și controlate 82 de vehicule. Pe lângă asta, verificărilor au fost supuși 67 agenți economici.

În urma acțiunilor au fost avertizate 36 de persoane care nu purtau corect masca de protecție. Totodată, 18 persoane s-au ales cu amenzi în valoare totală de 6.660 lei. Dintre acestea 14 amenzi au fost aplicate în contextul pandemic, fiind depistate și alte încălcări, în special cele rutiere.

Mai mult decât atât, o persoană verificată în timpul acțiunii a rămas fără permis de conducere.


Intră acum și în grupul de