Acasă Social Început de săptămână cu violențe în localitățile sucevene, izbucnite pe fondul consumului...

Început de săptămână cu violențe în localitățile sucevene, izbucnite pe fondul consumului de alcool


Intră acum și în grupul de

În cursul serii de luni, 11 octombrie, în județul Suceava au fost înregistrate mai multe cazuri de violență în familie. În toate cazurile polițiștii au întocmit dosare penale.

Un astfel de caz a avut loc în comuna Slatina, unde, potrivit martorilor, un bărbat de 34 ani și-a agresat părinții. Cercetările arată că, seara, bărbatul s-a întors acasă fiind băut. Ulterior, el a provocat un scandal. Polițiștii au stabilit că bărbatul și-a lovit doar tatăl, care a suferit leziuni minore. Bărbatul a refuzat îngrijiri medicale, dar a formulat plângere penală împotriva fiului său.



În același timp, o tânără (26 ani) din Gura Humorului a fost agresată de către concubinul său de 36 ani. Fiind băut, bărbatul a uitat să închidă poarta gospodăriei, iar din această cauză cei doi porți crescuți de concubini au ieșit în stradă.

În replică, bărbatul și-a lovit concubina care a apelat 112. Atât în acest caz, cât și în cel precedent au fost întocmite dosare penale privind violență în familie.

În cel din urmă caz polițiștii au deschid dosar penal privind lovire sau alte violențe. Mai exact, o femeie din Ipotești a fost gresată de prietenul de pahar al concubinului. Seara, ea a mers după bărbat ca să-l aducă acasă, acesta consumând băuturi alcoolice la domiciliul unui prieten. Din motive neclare, proprietarul locuinței a lovit-o pe soția prietenului său. Femeia a solicitat ajutorul polițiștilor.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version