ISU Suceava: Este interzisă folosirea sobelor şi a altor mijloace de încălzire defecte, cu improvizații, supraalimentate cu combustibili sau nesupravegheate. Nu faceți compromisuri cu siguranța voastră și a familiei!


Intră acum și în grupul de

În apropierea sezonului rece, ISU Suceava a îndemnat sucevenii să nu folosească mijloace de încălzire cu defecte sau improvizații pentru a evita incendii.

ISU Suceava:

Nu lăsa incendiul să-ți transforme în scrum munca de o viață sau chiar să-ți pună sănătatea în pericol!

Țineți cont de sfaturile noastre și nu faceți compromisuri cu siguranța voastră și a familiei! Este interzisă folosirea sobelor şi a altor mijloace de încălzire defecte, cu improvizații, supraalimentate cu combustibili sau nesupravegheate! Verificarea, repararea și curățarea periodică a coșurilor de evacuare a fumului sunt obligatorii!

Fii responsabil și instalează-ți un detector de fum în locuința ta! Acesta va declanșa alarma încă din stadiu incipient al unui incendiu, ceea ce poate fi un factor important pentru salvarea locuinței și a vieții.

Având în vedere că fumul și gazele nocive se răspândesc rapid, ai nevoie să devii conștient de pericol cât mai devreme cu putință, pentru a avea timp suficient să te salvezi. 


Intră acum și în grupul de