Pompierul în rezervă Ioan Ștefureac a fost primul care a intervenit la accidentul de la Stroiești. El a extras o persoană blocată și a gestionat situația până la intervenția ISU Suceava


Intră acum și în grupul de

Plutonier adjutant-șef (în rezervă), Ioan Ștefureac, a intervenit la accidentul produs astăzi între localitățile Stroiești și Ilișești, înainte de sosirea echipajelor de pompieri militari.

Potrivit ISU Suceava, anume  Ioan Ștefureac a extras una dintre victimele blocate, care era prinsă sub bordul mașinii, și a gestionat situația imediat după producerea accidentului, împiedicând persoanele fără competențe să acționeze asupra răniților, pentru a nu le înrăutăți situația.

De asemenea, Ioan Ștefureac a furnizat datele necesare (și extrem de importante în misiunile de salvare a vieții) Dispeceratului comun ISU-SAJ, astfel încât, coordonatorii intervenției au trimis din primul moment echipajele specifice, pentru o misiune eficientă.

„Ne bucurăm pentru faptul că instinctul de salvator nu l-a părăsit, nici după ieșirea la pensie, pe colegul nostru!”, a transmis ISU Suceava.

Reamintim că astăzi, 8 noiembrie, patru persoane au fost rănite într-un grav accident produs la ieșire din Stroiești.


Intră acum și în grupul de