Accidentul cu patru răniți de la ieșirea din Ilișești s-a produs după ce un tânăr de 21 ani a pierdut controlul mașinii și a ieșit pe contrasens


Intră acum și în grupul de

Primele cercetări ale polițiștilor privind accidentul cu șase persoane implicate de la ieșirea din comuna Ilișești arată că impactul s-a produs după ce un șofer de 21 ani a pierdut controlul mașinii.

Accidentul s-a produs luni, 8 noiembrie, în jurul orei 13:45. Astfel, tânărul (21 ani) din Ilișești conducea un Peugeot având direcția localitatea Ilișești – localitatea Stroiești.

În zona denumită generic „Pod la Gorjan”, el a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autoturismul marca Ford Galaxy, condus de un tânăr (25 ani) din comuna Fundu Moldovei. Pe scaunul dreapta față se afla numita Țăranu Ortenzia, însă nicio persoană din acest autovehicul nu a suferit leziuni.

În urma accidentului au fost rănite patru persoane, toate din Peugeot. Două persoane au rămas încarcerate, una dintre ele fiind în stare de inconștiență, iar alte două – blocate. Una dintre persoanele blocate a fost extrasă de către pompierul în rezervă Ioan Ștefureac care se afla întâmplător în zonă. El a gestionat situația până la intervenția ISU.

Ulterior, tânăra și-a revenit din stare de inconștiență. Ea, șoferul mașinii și alți doi tineri au ajuns la spital.

Niciunul dintre șoferi nu era băut.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de