„Trofeul Electricianului”


Intră acum și în grupul de

Săptămâna trecută, la Braşov s-a desfăşurat faza naţională a concursului profesional „Trofeul Electricianului”, E.ON Moldova Distribuţie fiind reprezentată de 12 electricieni, câştigători ai locurilor I, II şi III la faza pe companie a competiţiei. Echipa de electricieni a E.ON Moldova Distribuţie a fost în competiţie cu echipe similare ale companiilor de distribuţie a energiei electrice din România din cadrul Grupurilor CEZ, Electrica şi Enel.

„Angajaţii E.ON Moldova Distribuţie s-au remarcat prin câştigarea locului I în clasamentul pe echipe la secţiunea „electricieni exploatare staţii de transformare”, şi prin ocuparea primelor trei locuri în clasamentul individual la aceiaşi categorie. De asemenea, angajaţii noştri au obţinut rezultate foarte bune şi în clasamentul individual la secţiunea PRAM (electrician protecţii şi automatizări)”. precizează Departamentul de Relaţii Publice şi Comunicare E.ON România.

„Rezultatele deosebite obţinute şi în acest an de echipa E.ON Moldova Distribuţie în cadrul competiţiei „Trofeul Electricianului” confirmă faptul că electricienii noştri sunt printre cei mai buni din ţară. Totodată, aceste rezultate arată preocuparea angajaţilor noştri de a fi permanent la curent cu tot ce este nou în domeniul lor de activitate, dar şi preocuparea companiei noastre de a le oferi angajaţilor accesul la toate aceste informaţii. Mulţumesc colegilor noştri pentru efortul şi profesionalismul de care au dat dovadă la această prestigioasă competiţie”, declară Livioara Şujdea, Director General Adjunct E.ON Moldova Distribuţie.

„Trofeul Electricianului” este un concurs profesional pentru electricienii din companiile de distribuţie a energiei electrice care promovează perfecţionarea permanentă în domeniu. Concursul se desfăşoară pe patru specializări: electrician exploatare staţii transformare; electrician PRAM (protecţii, relee, automatizări); electrician exploatare reţele de distribuţie de medie şi joasă tensiune şi electrician măsurare energie electrică.

Prima ediţie a „Trofeului Energeticianului” a avut loc în anul 1979, iar de atunci această competiţie profesională se desfăşoară fără întrerupere, ajungând în acest an la ediţia cu numărul 31.


Intră acum și în grupul de