VIDEO // Brodina: Autoturism plin cu țigări de contrabandă, răsturnat în timp ce era urmărit de polițiștii de frontieră suceveni. Șoferul a reușit să fugă abandonând mașina și țigări de aproape 160.000 lei


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni au confiscat aproape 13.500 pachete cu țigări în valoare de aproape 160.000 lei în urma unei scurte urmăriri în trafic. Fugarul s-a răsturnat cu mașina pe care a abandonat-o și a fugit pedestru în ciuda focurilor de avertisment trase de polițiștii de frontieră.

Cazul a acut loc marți, 9 noiembrie, informează purtătorul de cuvânt al STPF Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan.

Potrivit sursei citate, în jurul orei 18.40, polițiștii de frontieră din cadrul SPF Brodina au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea la control a unui autoturism de teren, care se deplasa dinspre frontiera de stat spre localitatea Brodina.

Șoferul nu a oprit, a efectuat o manevră bruscă de întoarcere, în urma căreia mijlocul de transport s-a răsturnat într-un pârâu.

Apoi, șoferul a ieșit din mașină și a fugit spre o pădure din apropiere. Polițiștii de frontieră au tras cinci focuri de avertisment în plan vertical însă bărbatul a reușit să fugă.

În mașină au fost găsite 13.490 pachete cu țigări de Duty Free, în valoare de 158.000 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul, în valoare de 6.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.


Intră acum și în grupul de