Trei agresori ai pădurarului din cadrul OS Gura Humorului rămân în arest preventiv, iar alți doi au fost arestați în lipsă după ce au fugit din țară


Intră acum și în grupul de

Trei din cei șase agresori ai unui pădurar de la Ocolul Silvic Gura Humorului rămân în arest preventiv, iar alți doi agresori identificați au fost arestați preventiv în lipsă, a anunțat marți, 9 noiembrie, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.

Arestații sunt cercetați penal pentru ultraj după ce l-au bătut crunt pe un pădurar din Berchișești. Agresiunea s-a produs în data de 28 octombrie, pe raza UPV Păltinoasa a OS Gura Humorului. Pădurarul de 55 ani a fost bătut cu bețe și alte obiecte, fiind rănit și necesitând 6-8 zile de îngrijiri medicale.

Ulterior, în data de 3 noiembrie, procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de cei șase, însă nu toți au ajuns pe mâna poliției.

În aceeași zi, trei agresori au fost reținuți, iar ulterior arestați preventiv. Aceștia au formulat contestații care au fost respinse în data de 8 noiembrie.

Alți doi agresori au reușit să fugă din țară. Anume ei au fost arestați preventiv în lipsă. Cel de al șaselea agresor nu a fost identificat.


Intră acum și în grupul de