Bărbatul care a murit după ce a căzut cu mașina pe care o conducea în albia râului Moldova nu avea permis de conducere


Intră acum și în grupul de

Poliția Suceava a făcut, miercuri, precizări legate de accidentul în care o persoană a murit după ce mașina pe care o conducea a căzut de pe podul dintre Baia și Bogata peste râul Suceava.

Astfel, duminică seara, Iulian Vasilencu, de 41 de ani din comuna Cornu Luncii  conducea un autoturism Ford, pe D.J.155P, pe podul de peste râul Moldova, pe raza comunei Baia, din direcția Baia către Bogata și nu a adaptat viteza în mod corespunzător, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a rupt parapetul din partea dreapta privind direcţia de deplasare şi a căzut în albia râului Moldova.

În urma accidentului a rezultat decesul lui Iulian Vasilencu şi vătămarea corporală ușoară a lui Andrei V. de 17 ani, localnic, pasager pe scaunul dreapta faţă, care a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Mun. Fălticeni unde în urma consultării de către medicul de gardă i s-a stabilit diagnosticul de „contuzie hemitorace stâng”, fiind transferat la Spitalul Judeţean Suceava unde a rămas internat.

Polițiștii au constatat că Iulian Vasilencu nu figura ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru ,,ucidere din culpă”,  „vătămare corporală din culpă” și ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de