Nouă amenzi și dosar penal deschis de polițiști după o bătaie între mai mulți tineri din Salcea


Intră acum și în grupul de

Un număr de nouă amenzi în valoare de 13. 750 de lei și un dosar penal a fost deschis, marți seara, de polițiștii din Salcea după o bătaie între mai mulți tineri din localitate.

Potrivit primelor cercetări, marți seara în jurul orei 22:30, un grup de șase tineri cu vârste între 16 și 24 de ani din Salcea mergea pe str. Victoriei din localitate, iar când aceștia au trecut prin dreptul locuinței unei familii, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, au intrat în conflict cu doi tineri de 16 și 21 de ani și cu mama acestora, adresându-și reciproc injurii și expresii jignitoare.

Conflictul a escaladat, iar între tânărul de 21 de ani și doi dintre tinerii din grupul de șase persoane, de 24 și 18 ani, a avut loc o altercație, împrejurare în care primul i-a lovit pe ceilalți doi. În urma altercației tânărul de 18 ani a suferit o contuzie în zona capului solicitând deplasarea la fața locului a unei ambulanțe.

La fața locului a sosit un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Suceava care l-a transportat pe acesta la UPU Suceava în vederea efectuării de investigații suplimentare. Un prim diagnostic al medicului de pe echipajul medical care a intervenit fiind de „contuzie zona parietală dreapta produsă prin lovire”.

 În cauză, a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunilor de „lovire sau alte violențe”, cauza urmând a fi soluționată prin unitatea de Parchet competentă.

 Totodată un număr de 9 persoane implicate în scandal, au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 13.750 lei,  conform Legii 61/91 republicată .

 De asemenea vor fi efectuate verificări cu privire la deținerea certificatului verde covid, întrucât nu au fost identificate toate persoanele implicate la fața locului, urmând ca în caz contrar, cei în cauză să fie sancționați cu amendă conform Legii 55/2020, având în vedere că scandalul a avut loc după orele 22:00.


Intră acum și în grupul de