Acasă Social Ambulatoriul de specialitate integrat al Spitalului Judetean va fi dat in functiune...

Ambulatoriul de specialitate integrat al Spitalului Judetean va fi dat in functiune pana la sfarsitul anului


Intră acum și în grupul de

Înfiinţarea ambulatoriului integrat al Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava este un proiect care va fi pus în practică până la finele anului. „Lucrările vor începe în luna august şi se vor finaliza până la finele anului”, a declarat managerul unităţii spitaliceşti judeţene, Vasile Rîmbu arătând că este vorba de o investiţie de peste un milion de euro, din care majoritatea sunt fonduri nerambursabile, din bani europeni.

Ambulatoriul integrat va cuprinde în structura sa cabinete de medicină internă, hematologie, cardiologie, dermatologie, reumatologie, neurologie, nefrologie, balneofizioterapie, pneumologie, gastroenterologie, ortopedie, urologie, ORL, chirurgie infantilă, chirurgie vasculară, chirurgie generală, oftalmologie şi neurochirurgie.



Toate cabinetele vor beneficia de dotări cu aparatură performantă, ceea ce va creşte foarte mult standardul de calitate al serviciilor medicale. Printre noile echipamente de care va beneficia Spitalul, prin ambulatoriul integrat, se numără un biomicroscop, ecograf Doppler cu sonde pentru cord, rectoscop, videocolonoscop, artroscop, echipament radiologic mobil, electrocauter, baie galvanică, aparat de laserterapie, aparate de narcoză şi reanimare. Cabinetele vor avea toate trusele de instrumentar necesare şi un mobilier adecvat.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version