Accidentul de pe centura municipiului Suceava s-a produs din cauza unei depășiri neregulamentare efectuate de un tânăr de 19 ani // Detalii


Intră acum și în grupul de

Poliția Suceava a continuat cercetările în cazul accidentului produs joi seara, 9 decembrie, pe centura municipiului Suceava.

Accidentul s-a produs în jurul orei 19:40. Concret, un tânăr (19 ani) din Frătăuții Vechi, a condus autoturismul Volkswagen Touran pe VO2P, având direcția de deplasare Șcheia – Dărmănești.

FOTO: ISU Suceava

El a efectuat o manevră de depășire a unui camion ce rula în fața sa, încălcând marcajul longitudinal continuu care separă sensurile de mers și pătrunzând pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul Volkswagen Passat, condus de un tânăr (22 ani) din Suceava.

În urma primii coliziunii, cel din urmă autoturism a fost proiectat în autoturismul Dacia Logan care rula în spatele său și era condus de un bărbat (41 ani) din Suceava.

Reamintim că, potrivit primelor informații transmise ieri de ISU Suceava, trei persoane au rămas încarcerate și au fost extrase de echipajele SMURD. Mai exact, șoferul de 22 ani a suferit răni serioase, pe când șoferul de 19 ani și un pasager (tot de 19 ani) din același autoturism au suferit răni ușoare. Cei trei tineri au fost transportați la Spitalul Județean Suceava.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal privind „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de