Accidentul cu doi răniți de la Poieni Solca provocat de un tânăr șofer ce a depășit în curbă


Intră acum și în grupul de

Două persoane au fost rănite, marți după amiaza, la Poieni Solca într-un accident rutier care a fost provocat de un tânăr care a depășit în curbă.

Potrivit cercetărilor poliției, marți în jurul orei 16:00, Gabriel F. de 19 ani din Cacica se afla la volanul unui autoturism VW Bora, pe DN 2E, în interiorul localității Poieni Solca mergând dinspre Solca spre Cacica.

Ajungând pe sector de drum în curbă, acesta s-a angajat în depășirea unui autoturism Renault ce circula în fața sa, pe marcaj simplu continuu, intrând în coliziune frontală cu un autoturism Dacia, condus regulamentar de un bărbat de 30 ani, din  Vicovu de Jos.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a două persoane, respectiv a șoferului Daciei și a unui bărbat de 35 ani din Fălticeni, pasager pe bancheta din dreapta față a Daciei, aceștia fiind transportați cu ambulanțele la Spitalul Județean Suceava, unde li s-au acordat îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care li s-au recoltat  mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din verificările efectuate, vinovăția producerii accidentului aparține șoferului din Cacica ce nu a respectat regulile de circulație privind depășirea.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de