Detaliile accidentului de la intrarea în Rădăuți: Șoferul a pierdut controlul mașinii, a ieșit de pe șosea și a rulat zeci de metri pe șanț până s-a oprit într-un copac


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 20 de ani din Țibeni și o tânără de 18 ani din Vicovu de Jos au suferit răni, vineri după amiaza, după un accident rutier produs la intrarea în municipiul Rădăuți.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, tânărul de 20 de ani conducea un autoturism Mercedes- Benz pe DN 2 H, în afara localității Horodnic de Jos spre Rădăuți.

Când a ajuns în apropierea stației de carburanți din zonă a observat târziu coloana de mașini formată în fața stației, a frânat dar a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit carosabilul prin partea dreaptă, a rulat aproximativ 60 m pe șanț și a intrat în coliziune frontală cu un pom ornamental.

În urma impactului atât conducătorul auto cât și pasagera de pe locul din dreapta față, de 18 ani, din  Vicovu de Jos au fost preluați și transportați cu ambulanța la Spitalul Rădăuți.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care la Spitalul Municipal Rădăuți i s-a recoltat o probă biologică de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de