Noile lucrari de la Spitalul Judetean dau dureri de cap pacientilor


Intră acum și în grupul de

Toate persoanele care vor fi nevoite să treacă pe la principala unitate sanitară din judeţ în perioada următoare cu greu vor mai găsi drumurile prin instituţia amintită şi secţiile unde vor dori să ajungă.

Conducerea Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava a decis ca de săptămâna viitoare să demareze noile lucrări de amenajare şi reabilitare a Ambulatoriului integrat de specialitate.

Cu această ocazie, începând cu data de 20 august se modifică şi circuitele de acces ale pacienţilor şi parţial şi ale personalului medical. „Întreaga zonă de la nivelul I cuprinsă între punctul de acces de sub copertina din laterala spitalului şi holul central va fi închisă accesului persoanelor neautorizate. În ce priveşte ambulatoriile de specialitate Chirurgie generală, Chirurgie pediatrică, Ortopedie, Urologie, Cardiologie precum şi Explorările funcţionale vor fi realocate temporar în spaţiul fostei Dialize, urmând ca accesul să se facă prin cealaltă intrare laterală a spitalului şi pe scara din holul de la Computer Tomograf”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Suceava, dr. Tiberius Brădăţan.


Intră acum și în grupul de