VIDEO/FOTO//O casă din Găinești a ars într-un incendiu. Proprietara a ajuns la spital după ce a suferit un atac de panică


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Cornu Luncii și Slatina, au intervenit în noaptea se vineri spre sâmbătă cu cinci autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din satul Găinești din comuna Slatina.

La sosirea echipajelor, ardea generalizat casa de locuit cu pericol de propagare la anexele gospodărești și la locuința învecinată.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor  medical proprietarei, care a suferit un atac de panică, iar ulterior aceasta a fost transportată la spital.

Incendiul a fost lichidat după o intervenție de două ore și jumătate.

În flăcări a ars casa de locuit (P+M) pe o suprafață de aproximativ 90 de metri pătrați și bunuri din interiorul acesteia.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric, produs la un aparat electric lăsat sub tensiune.


Intră acum și în grupul de