57 de locuri vacante in municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava a făcut publică lista cu locuri de muncă vacante de pe raza judeţului, în săptămâna 26 august-2 septebrie. Astfel, în municipiul Rădăuţi se caută 26 de muncitori necalificaţi pentru a presta servicii ca şi ambalatori de produse solide sau semi-solide. La aceste posturi se adaugă trei joburi de cameristă la un hotel şi două oferte de ajutor de ospătar.

În municipiul Suceava, lista locurilor de muncă vacante este variată, dar la fel ca până acum se caută 10 asamblori de articole textile şi doi pentru articole din carton. Au mai rămas cinci locuri vacante de mecanici auto şi patru ospătari. În sfera economică se fac angajări pentru următoarele posturi: şef serviciu instituţie public, şef agenţie bancară, manager în relaţii cu furnizori, administrator de credite şi contabil.

Mai multe oferte decât săptămâna precedentă sunt şi în Câmpulung Moldovenesc unde oferte de angajare îi vizează pe cei ce vor un job ca şi lucrător comercial sau şef de raion pentru produse alimentare, inclusiv un post disponibil pentru un inginer de cercetare a calităţii produselor. Şi în Vatra Dornei se caută o persoană cu studii superioare pentru a îndeplini funcţia de administrator financiar.

Cele mai puţine oferte există în această perioadă în Siret şi Fălticeni unde posturile se referă numai la muncitorii necalificaţi şi sunt în număr de patru pentru asamblori şi un bucătar.


Intră acum și în grupul de