Acasă Social Detaliile accidentului din Arbore cu o tânără rănită: Șoferul a pierdut controlul...

Detaliile accidentului din Arbore cu o tânără rănită: Șoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive s-a răsturnat și a fost proiectat pe o platformă de pietriș


Intră acum și în grupul de

Accidentul cu un rănit de marți seara din comuna Arbore a fost generat de viteza excesivă cu care conducea șoferul.

Astfel, potrivit cercetărilor polițiștilor, marți seara în jurul orei 20.00, Virgil B. de 26 ani, din Horodnic de Sus, conducea un autoturism Ford înmatriculat în Franța, pe D.N. 2K, în afara localității Arbore, având direcția de deplasare dinspre Iaslovăț spre Arbore.



Când a ajuns după un sector de drum în curbă, din cauza vitezei excesive de deplasare șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus de mers și pe acostamentul din partea stângă a părții carosabile, s-a răsturnat în afara carosabilului, ulterior fiind proiectat pe o platformă de pietriș.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei tinere de 23 de ani din orașul vasluian Murgeni pasageră dreapta față în autoturismul marca Ford. Aceasta a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul Municipal Rădăuți unde i s-a stabilit diagnosticul: „traumatism cervical și lombar, traumatism cot” – rănită ușor.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-a recoltat o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis un dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version