Detaliile accidentului cu doi răniți de la Cornu Luncii: Șoferul unui TIR a intrat în depășire deși în depășirea sa intrase deja un alt autovehicul


Intră acum și în grupul de

Accidentul de miercuri de la Cornu Luncii în urma căruia două persoane au fost rănite și au fost implicate trei autovehicule s-a produs pe fondul unei triplări.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, miercuri în jurul orei 09:25, un bărbat conducea o autoutilitară Volvo tractând o semiremorcă Schmitz pe D.N 2E, pe raza localității Brăiești din comuna Cornu Luncii, spre Spătărești și s-a angajat în depășirea unui autovehicul, deși în depășirea sa se afla un autoturism Skoda.

Pentru a evita coliziunea dintre cele doua autovehicule, șoferul autoturismului Skoda a virat stânga, a părăsit partea carosabilă și a acroșat un stâlp de electricitate și un autoturism Ford care era parcat în afara părții carosabile.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului autoturismului Skoda și a unui pasager din același autoturism care au fost transportați la Spitalul Fălticeni fără a rămâne internați.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, recoltându-li-se probe de sânge la Spitalul Fălticeni.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de: „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de