Ludovic Abitei s-a razgandit si revine in functia de sef-adjunct al DSP Suceava


Intră acum și în grupul de

În urma discuţiilor purtate cu secretarul de stat din cadrul Ministerului Sănătăţii, suceveanul Criatian Irimie, dr. Ludovic Abiţei a renunţat la demisia din postul de director-adjunct la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava.

„În urma unor discuţii cu dr. Irimie am zis să rămân totuşi o mână dreaptă a directorului executiv, să nu las direcţia. Se punea problema să vină cineva dinafară, ceea ce ar fi fost dificil pentru instituţie, dar rămâne valabil tot ce am spus”, a declarat marţi, Ludovic Abiţei.

La mijlocul săptămânii trecute medicul Ingrid Kruc Irimescu a fost numit în funcţia de director executiv la Direcţia de Sănătate Publică Suceava, iar dr. Ludovic Abiţei, ce până atunci deţinea cu delegaţie, numit de minister, atribuţiile de director executiv dar şi de adjunct, ar fi trebuit să preia, din nou, atribuţiile de director-adjunct, numai că vineri şi-a dat demisia.

Acesta a considerat că a fost „discreditat”, fiind coborât „cu o treaptă mai jos”, mai ales că nici nu i s-a cerut părerea.


Intră acum și în grupul de