Un hoț a fost găsit de polițiști ascuns sub un maldăr de haine dint-o casă nelocuită din Dărmănești. Proprietara casei muncește în Italia și are în casă multe bunuri noi ținute în cutii


Intră acum și în grupul de

Un bărbat este cercetat penal pentru tentativă de furt după ce a intrat într-o casă nelocuită din Dărmănești, fiind găsit de polițiști ascuns sub un maldăr de haine.

Polițiștii din Dumbrăveni au fost sesizați, duminică în jurul orei 22:00, prin 112, de o femeie care are în grijă o casă din localitate că este posibil ca în locuință să fi intrat un hoț.

Polițiștii au aflat că locuința respectivă este proprietatea unei femei care se află la muncă în Italia, iar de aceasta se ocupă o localnică, iar în interior sunt depozitate foarte multe bunuri de valoare, de uz casnic și personal ce sunt împachetate în cutii.

Femeia care are grijă de casă a fost sunată de o vecină care i-a spus că a văzut în casă lumină, iar aceasta a mers în curtea locuinței și a apelat la 112.

Polițiștii sosiți imediat la fața locului au intrat în locuință în prezența a doi vecini, iar într-una din încăperi au depistat un bărbat, Stelian P. care era ascuns sub o mulțime de articole de îmbrăcăminte.

Întrebată dacă are suspiciuni cu privire la lipsa unor bunuri, femeia care are grijă de casă a spus că nu sunt bunuri furate.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ”tentativă la furt calificat”.


Intră acum și în grupul de