Un tânăr a murit la Gura Humorului după ce a fost strivit între două semiremorci într-o parcare din cauză că un camion nu fusese bine asigurat


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 23 de ani din comuna nemțeană Mărgineni a murit, miercuri, după ce a fost strivit între două semiremorci într-o parcare de autocamioane din zona Gura Humorului.

Potrivit cercetărilor, miercuri, un bărbat de 33 de ani din Piatra Neamț care se afla la volanul unei autoutilitare Scania ce tracta o semiremorcă Schmitz, a oprit într-o parcare pentru autocamioane după ce a efectuat transferul unor mărfuri în autoutilitara și nu a acționat frâna de ajutor/staționare.

Parcarea fiind ușor înclinată, autocamionul a luat-o ușor cu spatele, surprinzând un tânăr de 23 de ani care se afla între cele două semiremorci și a fost prins între ele.

Tânărul a fost grav rănit și a fost transportat la Spitalul Orășensc Gura Humorului cu diagnosticul de „politraumatism prin accident rutier, stop cardio respirator ireversibil, traumatism toraco-abdominal prin strivire, politraumatism toraco-abdominal coloană lombară, observații hemiperitoneu”, iar la scurt timp s-a declarat decesul acestuia.

Șoferul care nu a asigurat bine autocamionul a fost testat cu etilotest, rezultatul fiind 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat fiindu-i recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz se fac cercetări pentru ucidere din culpă.


Intră acum și în grupul de