Doi tineri din Rădăuți care au tâlhărit pe stradă un pensionar au fost reținuți de polițiști. Ei au furat 70 de lei și un telefon mobil vechi


Intră acum și în grupul de

Doi tineri din Rădăuți cu vârste de 17 și 18 ani au fost reținuți, duminică, de polițiști în urma unor percheziții domiciliare în vederea probării activității infracționale.

Astfel, Marcel P. (18 ani) și Corneluș T. (17 ani) sunt cercetați pentru tâlhărie calificată.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în seara de 9 martie, după lăsarea întunericului, cei doi au tâlhărit un bărbat de 74 de ani care mergea de la Clubul Pensionarilor Rădăuți spre casă.

Când bărbatul a ajuns în zona pietonală a străzii Piața Unirii, în apropiere de trecerea pentru pietoni spre Magazinului general s-a intersectat cu doi tineri.

El nu le-a dat atenție tinerilor pe lângă care a trecut, dar aceștia au observat că pensionarul avea o borsetă și au decis să i-o fure.

Cei doi tineri s-au întors din drum și l-au urmărit pe pensionar, unul dintre ei cerându-i borseta după care au tras amândoi de borsetă până când i-au rupt breteaua și au fugit.

În borsetă bărbatul avea 70 lei precum și un telefon mobil, model vechi, cu butoane.

Cei doi tineri au recunoscut, duminică, după percheziții, faptele și au fost reținuți și sunt cercetați pentru tâlhărie calificată.


Intră acum și în grupul de