Acasă Social Puternic incendiu în noapte la o gospodărie din Boroaia

Puternic incendiu în noapte la o gospodărie din Boroaia


Intră acum și în grupul de

Un puternic incendiu s-a produs în noaptea de miercuri spre joi într-o gospodărie din Boroaia, iar pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit cu nouă autospeciale de stingere pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Fălticeni și cei ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului, împreună cu lucrători ai Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Boroaia, Cornu Luncii și Râșca.

La sosirea echipajelor de intervenție, ardeau generalizat acoperișul casei de locuit, adăpostul de animale și anexele gospodărești cu pericol de propagare la întreaga locuință.



În incendiu au ars acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați și bunuri din interior (elemente de mobilier, materiale textile și electrocasnice). Au mai ars adăpostul de animale, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați și alte două anexe gospodărești pe o suprafață totală de aproximativ 170 de metri pătrați. În incendiu au pierit 60 de păsări de curte (pui).

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică, respectiv un scurtcircuit electric, a precizat ISU Suceava.

Incendiul a fost lichidat după o intervenție de circa patru ore, iar pompierii au salvat restul casei de locuit, în limitele găsite.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version