Acasă Social FOTO//Două gospodării au fost afectate de un puternic incendiu în Straja

FOTO//Două gospodării au fost afectate de un puternic incendiu în Straja


Intră acum și în grupul de

Pompierii suceveni au intervenit, vineri după amiaza până aproape de miezul nopții pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în Staja la o gospodărie, iar din cauza vântului puternic s-a extins și la o a doua gospodărie.

La fața locului au intervenit pompierii militari și civili cu 14 autospeciale de stingere, două ambulanțe SMURD B2 cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.



La sosirea echipajelor  de intervenție ardeau generalizat casa de locuit și anexele gospodărești, iar din cauza vântului puternic, flăcările au fost deja propagate la proprietatea învecinată.

Pe timpul intervenției, ambulanțele trimise la fața locului au acord primul ajutor medical pentru patru persoane care au suferit atacuri de panică. Ulterior, doar o femeie în vârstă de 25 de ani a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

În incendiu au fost afectate două gospodării în diferite proporții, pe o suprafață totală de aproximativ 630 de metri pătrați și au pierit 40 de păsări, doi porci, o bovină și doi câini.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică, respectiv efect termic al curentului electric.

Incendiul a fost lichidat aproape de miezul nopții, iar pompierii au salvat proprietățile învecinate.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version