Un bărbat din Ostra a reclamat că a fost jefuit de banii câștigați la Loto. Acesta ar fi fost amenințat de patru bărbați care i-au luat borseta cu 55.000 de lei


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din comuna Ostra a reclamat Poliției că în noaptea de marți spre miercuri a fost tâlhărit de patru bărbați care i-au luat borseta în care avea 55.000 de lei, bani câștigați la Loto.

Polițiștii din Ostra, au fost sesizați verbal, miercuri după amiaza, de un bărbat de  41 ani, din comuna Ostra despre faptul că în noaptea de marți spre miercuri mai multe persoane au pătruns în locuința sa și i-au luat suma de 55.000 lei. 

Polițiștii au stabilit că reclamantul locuiește singur într-o casă bătrânească situată în centrul comunei Ostra, vis a vis de fostul Complex Comercial Ostra, pusă la dispoziție de Primăria Comunei Ostra din anul 2020 de când i-a ars casa.

Acesta este cu cunoscut ca suferind de schizofrenie paranoidă și este împătimit al jocurilor de noroc, iar în ultima perioadă a câștigat la agenția Loto din comuna Ostra, din Gura Humorului și Câmpulung Moldovenesc suma de 55.000 lei.

Acesta a spus că în noaptea de marți spre miercuri în timp ce se afla la domiciliu, în locuință au intrat patru indivizi care l-au deposedat prin amenințare de borseta cu suma de 55.000 lei pe care o avea la brâu.

Reclamantul nu a fost agresat și nu prezenta urme de agresiune fizică  pe corp.

În urma cercetărilor efectuate s-a obținut mandat de efectuare a percheziției în 6 locații a principalilor suspecți în cauză, ocazie cu care la domiciliile acestora s-au identificat și ridicat bunuri și obiecte care interesează cauza, iar în baza probatoriului administrat s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de doi bărbați pentru comiterea infracțiunii de „tâlhărie calificată”, iar față de alți doi  pentru comiterea infracțiunii de  „complicitate la infracțiunea de tâlhărie calificată”.

Cei patru au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în arest, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Intră acum și în grupul de