Un bărbat s-a ascuns de polițiști într-o toaletă dintr-o curte din Vicovu de Sus. El era urmărit pentru furt de deșeuri feroase din curtea unor firme


Intră acum și în grupul de

Un bărbat s-a ascuns, miercuri după amiaza, în toaleta dintr-o grădină din Vicovu de Sus, pentru a nu fi prins de polițiștii care îl urmăreau pentru furtul de deșeuri feroase.

Poliția a fost sesizată miercuri după amiazad e doi bărbați din Vicovu de Sus că două persoane de etnie rromă le-au sustras mai multe deșeuri feroase din curtea unităților comerciale pe care le dețin și se îndreaptă înspre cătunul Bahnă din zona Plai a orașului Vicovu de Sus.

O echipă operativă a identificat pe strada Calea Cernăuți din orașul Vicovu de Sus o căruță în care se aflau mai multe deșeuri feroase, iar lângă căruță era un adolescent de 16 ani.

Totodată, polițiștii au observat la o distanță de circa 250 metri o persoană fugea înspre cătunul Bahnă și l-au urmărit atât cu mașina cât și pe jos.

După o urmărire de circa 600 metri, bărbatul a fost găsit într-o toaletă din lemn, aflată în grădina unei locuințe nelocuite.

Cei doi au fost audiați la sediul subunității de poliție unde au recunoscut faptele comise.

Cantitatea de 105 kilograme de deșeuri feroase a fost predată persoanelor vătămate.

În acest caz polițiștii fac cercetări într-un dosar penal pentru furt calificat.


Intră acum și în grupul de