Un bărbat din Vicovu de Sus a ajuns la spital după ce a ajutat o femeie să-și pornească mașina. El a fost prins între două mașini când a conectat acumulatorul mașinii sale la cel al mașinii femeii


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 66 de ani din Vicovu de Sus a fost rănit, miercuri, în timp ce ajuta o localnică să-și pornească mașina în parcarea unui magazin din oraș.

Astfel, o femeie de 40 de ani care se afla cu autoturismul Opel în parcarea unui magazin din Vicovu de Sus a constatat că nu poate porni mașina pentru că bateria se descărcase.

Ea a solicitat ajutorul unui bărbat de 66 ani care avea parcat cu autoturismul Ford față în față cu autoturismul femeii.

Bărbatul a ridicat capotele ambelor autoturisme, a conectat cablurile de curent la ambele baterii, cu scopul de a transmite energie de la un vehicul la celălalt, moment în care femeia se afla la volanul autoturismului său, iar când a încercat să-l pornească nu s-a asigurat corespunzător și l-a prins pe bărbat între cele două vehicule.

În urma impactului, bărbatul a suferit leziuni, fiind transportat cu ambulanța la Spitalul Rădăuți cu fractură la gamba dreapta.

În acest caz s-a deschis un dosar de cercetare penală.


Intră acum și în grupul de