Moartea unei femei din Vatra Dornei, constatată doar după ce din tavanul vecinului a început să curgă un lichid gălbui


Intră acum și în grupul de
SAMSUNG

Moartea unei femei din Vatra Dornei a fost semnalată marți după amiaza după ce vecinul acesteia a constatat că din tavan i se scurge un lichid gălbui, acesta anunțând Poliția.

Astfel, un bărbat a semnalat că vecina sa în vârstă de  73 de ani nu a fost văzută de la începutul lunii aprilie 2022 de vecini, aceasta fiind o persoană retrasă, iar miercuri, vecinul a observat că din tavan  curge un lichid galben care provenea din apartamentul femeii și a sunat la 112.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri din cadrul ISU-Bucovina-Detașamentul de Pompieri Vatra Dornei care a procedat la spargerea ușii de acces în imobil, după care au pătruns în apartament alături de un echipaj de ambulanță din cadrul SAJ Suceava – substația Vatra Dornei, unde au identificat-o pe femeia căzută în holul dintre camere, aflându-se în stare avansată de putrefacție și descompunere.

Femeia era cunoscută cu afecțiuni de natură psihică, aceasta locuind singură și nu se cunosc membrii familiei.

Cu ocazia efectuării cercetării locului faptei s-a procedat și la examinarea cadavrului în cauză, nefiind descoperite leziuni sau urme de violență pe trupul acestuia, fiind depus la Morga Spitalului Municipal Vatra Dornei în vederea efectuării autopsiei medico-legale.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.


Intră acum și în grupul de