Țigări de contrabandă de peste 240.000 de lei găsite la Straja într-un autoturism de teren răsturnat


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni au descoperit şi confiscat miercuri dimineața 20.750 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de aproximativ 243.000 lei, iar un autoturism folosit la activitatea infracțională a fost indisponibilizat  în vederea continuării cercetărilor.

Potrivit Poliției de Frontieră Suceava, miercuri dimineața în jurul orei 1:50 polițiști de frontieră din cadrul S.P.F. Brodina și S.T.P.F. Suceava și lucrători din cadrul Agenției Frontex au descoperit, abandonat în apropierea frontierei de stat pe direcția localității Straja, un autoturism de teren marca Mitsubishi Shogun, fără numere de înmatriculare, răsturnat, în interiorul căruia observându-se mai multe colete cu țigări.

  Autoturismul  și  coletele cu  țigări au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 20.750 pachete cu țigări, de proveniență Duty Free.

Țigările, în valoare de 242.775 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul folosit la activitatea infracţională, în valoare de 5.000 lei, a fost indisponibilizat  în vederea continuării cercetărilor.

  În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, în vederea depistării persoanelor implicate şi a documentării întregii activități infracționale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.


Intră acum și în grupul de