Un bărbat din Putna a ajuns în arestul Poliției după ce a fost reclamat de părinți că încalcă ordinul de protecție provizoriu. Acesta a intrat în casa părinților cărora le-a cerut bani și i-a acuzat că-l fac de rușine


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au reținut și introdus în arest, marți, un bărbat din Putna care a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu”.

De menționat că marți dimineața, la ora 10:00, la solicitatea mamei, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție rurală Gălănești, au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva fiului acesteia și s-a dispus evacuarea temporară a acestuia din imobilul de domiciliu comun din comuna Putna precum și păstrarea unei distanțe de 100 metri față de părinți și față de imobilul de domiciliu a acestora și evitarea oricărui contat, inclusiv telefonic cu aceștia pentru o perioadă de 5 zile.

Tatăl acestuia și-a reclamat ulterior fiul că a încălcat dispozițiile ordinului.

Polițiștii au stabilit că marți, în jurul orei 12:30, bărbatul a venit cu un taxi din Vicovu de Sus unde declarase că va locui pe perioada de valabilitate a ordinului provizoriu de protecție, a ajuns la casa părintească unde a intrat în camera în care se servește masa.

Acesta a început să facă scandal reproșându-le părinților faptul că au chemat în cursul dimineții poliția și l-au făcut de rușine. De asemenea le-a solicitat părinților să-i dea o sumă de bani întrucât are datorii. Totodată, acesta a folosit cuvinte jignitoare la adresa părinților creându-le acestora o stare de temere și disconfort mai ales că nu este la prima abatere, în 2021 fiind emis un ordin de protecție provizoriu împotriva lui pe care ulterior părinții l-au retras în instanță la judecată.

De asemenea împotriva bărbatului au mai fost depuse mai multe plângeri penale pentru violențe în familie sau amenințări adresate părinților, plângeri care au fost soluționate sau sunt în curs de soluționare.

În acest caz s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru „încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie provizoriu a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu”, iar după discuții cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți s-a dispus reținerea acestuia pentru o perioadă de 24 ore.


Intră acum și în grupul de