Cinci turiști din Iași s-au rătăcit sâmbătă seara în zona Codrului Secular de la Slătioara. Au fost găsiți de polițiști după circa o oră și jumătate de căutări


Intră acum și în grupul de

Poliția Frasin a fost sesizată sâmbătă seara în jurul orei 18:50 de un ieșean că s-a rătăcit împreună cu alte patru persoane în zona muntelui Rarău, lângă Codrii Seculari de la Slătioara.

Cei cinci ieșeni s-au cazat la o pensiune din orașul Frasin, iar sâmbătă au mers în Câmpulung Moldovenesc, în zona Rarău pe traseul turistic Pietrele Doamnei.

În jurul orei 17.00 aceștia s-au îndepărtat de zona marcată a traseului și s-au rătăcit în apropierea pădurii Codrii Seculari, de unde au apelat 112.

Pentru găsirea lor au fost organizate patru echipe de polițiști și au fost efectuate căutări în zona forestieră Codrii Seculari Slătioara, iar în jurul orei 20.30 grupul de persoane a fost identificat în fondul forestier Codrii Seculari și au fost conduși până la drumul județean 177E de unde au fost preluați de rude.

Aceștia au declarat că s-au rătăcit în vârful Rarău și au urmat traseul spre Codrii Seculari unde au fost identificați de polițiști.


Intră acum și în grupul de