Un tânăr beat a fost introdus în arest după ce a condus pe DN 17 fără permis și a lovit un autoturism după care a intrat în soclul unui panou publicitar


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 29 de ani din comuna Drăgoiești a ajuns în arestul Poliției Județene Suceava după ce a condus un autoturism beat și fără permis și a produs un accident în trafic.

Potrivit Poliției Județene Suceava, duminică seara la ora 22:25, Poliția Orașului Gura Humorului a fost sesizată prin 112 că pe DN17, în localitatea Păltinoasa, a avut loc un eveniment rutier cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto implicați în eveniment a plecat de la fața locului.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că în timp ce conducea autoturismul pe DN17, în localitatea Păltinoasa, un bărbat de 29 de ani din comuna Drăgoiești s-a angajat în depășirea autoturismului condus de o femeie de 27 de ani din comuna Mănăstirea Humorului, moment în care a intrat în coliziune lateral stânga cu acesta.

După impact, bărbatul de 29 de ani a plecat de la locul evenimentului, dar la scurt timp a părăsit partea carosabilă și intrat în coliziune frontală cu soclul din beton al unui panou publicitar.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital,  i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătoarea auto a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 29 de ani nu posedă permis de conducere.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, iar în urma probatoriului administrat, bărbatul de 29 de ani  a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Suceava.


Intră acum și în grupul de