Trei mașini implicate în accidentul de la Marginea: Un șofer băut din Rădăuți a intrat în depășirea unui autoturism ce vira la stânga


Intră acum și în grupul de

Poliția Județeană Suceava a stabilit cum s-a produs accidentul de marți dimineața din comuna Marginea în urma căruia o femeie a fost rănită.

Potrivit cercetărilor, marți, în jurul orelor 08:14, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17A, în afara localității Marginea, un bărbat de 65 de ani din municipiul Rădăuți s-a angajat în depășirea autoturismului condus de o femeie de 31 de ani din comuna Marginea care efectua un viraj la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu acesta.

De asemenea în scopul de a evita impactul dintre cele două autovehicule, autoturismul condus de o femeie de 25 de ani din comuna Marginea a părăsit partea carosabilă, oprindu-se pe câmp.

Din accident a rezultat rănirea conducătoarei auto de 31 de ani, care  a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în cazul femeilor de 25 de ani și respectiv 31 de ani și de 0,13 mg/l alcool în aerul expirat, în cazul bărbatului de 65 de ani, după care, la spital li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural, a precizat Poliția Județeană Suceava.


Intră acum și în grupul de