Detaliile accidentului de la Șcheia de la intersecția cu DN 17: Un șofer sucevean a intrat cu mașina într-un autoturism care circula pe drumul cu prioritate care a fost proiectat în alte două mașini


Intră acum și în grupul de

Patru autoturisme au fost implicate, marți dimineața, într-un accident produs în comuna Șcheia, iar un pasager dintr-una dintre mașini a fost rănit.

Potrivit Poliției Județene Suceava, marți dimineața în jurul orelor 07.55, în timp ce conducea autoturismul pe strada Aleea Morii din comuna Șcheia, la intersecția cu DN 17, un bărbat de 36 de ani din municipiul Suceava a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar pe drumul cu prioritate de un bărbat de 24 de ani din comuna Șerbăuți.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 24 de ani a fost proiectat pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 56 de ani și în autoturismul condus de un bărbat de 30 de ani, ambii din municipiul Suceava.

Din accident  a rezultat rănirea unui pasager din autoturismul condus de bărbatul de 24 de ani, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de