Acasă Social Sindicalistii suceveni au renuntat pentru a doua oara la actiunea de pichetare...

Sindicalistii suceveni au renuntat pentru a doua oara la actiunea de pichetare a sediului PDL


Intră acum și în grupul de

BNS Suceava va avea cel puţin 120 de participanţi la protestul din Capitală din 27 octombrie, a informat liderul sindical Iordănel Secrieru, după ce sindicaliştii suceveni au renunţat, vineri, pentru a doua oară, la acţiunea de pichetare programată, în condiţiile în care Prefectura Suceava nu le-a aprobat protestul în faţa sediului PDL. „Ştim când plecăm, nu ştim când ne întoarcem. Vom rămâne în piaţă dacă lucrurile decurg altfel decât trebuie”, a spus Secrieru.

Preşedintele BNS Suceava a declarat în cadrul conferinţei de presă de vineri că Primăria Suceava a refuzat să accepte solicitarea sindicatelor de a picheta sediul PDL şi le-a recomandat ca protestul să fie organizat în faţa Prefecturii, aşa cum s-a întâmplat şi în urmă cu o săptămână. „Ne mint că au lucrări edilitare de amploare în zona sediului PDL. E o minciună grosolană”, a spus Secrieru. El a spus că dacă reprezentanţii PDL vor continua să procedeze în acest fel nu au decât de pierdut. „De le ce e frică nu scapă”, a spus Secrieru.



Liderul BNS Suceava a mai ţinut să sublinieze că partidului aflat la guvernare nu i se mai acordă credit, arătând că nu mai există dialog cu sindicatele.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version