Accident grav de trotinetă electrică la Vârfu Dealului: Un bărbat băut circula cu viteză pe DN 2 E și a căzut într-o curbă


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 62 de ani din Câmpulung Moldovenesc a ajuns vineri seara la spital după un accident cu trotineta electrică.

Potrivit cercetărilor, vineri seara în jurul orelor 19:55, un bărbat de 62 ani din Câmpulung Moldovenesc conducea o trotinetă electrică pe DN2E, pe raza localităţii Vârfu Dealului dinspre Păltinoasa către Cacica.

Din cauză că nu a adaptat viteza în condițiile de drum în curbă la dreapta și aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a dezechilibrat, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și a căzut pe partea carosabilă.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului care a fost transportat la Spitalul or. Gura Humorului, după care la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava în vederea efectuării unor investigaţii medicale suplimentare, unde i s-a stabilit următorul diagnostic: „policontuzionat prin accident rutier”.

Conducătorul trotinetei electrice nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite, recoltându-i-se o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Cercetările în acest caz sunt continuate de către lucrătorii Compartimentului Rutier  din cadrul Poliţiei oraş Gura Humorului, cauza urmând a fi soluţionată procedural.


Intră acum și în grupul de