Doi tineri din Zaharești au ajuns în arest după ce au bătut un bărbat și pe tatăl acestuia


Intră acum și în grupul de

Doi tineri din Zaharești au fost reținuți de polițiști și sunt cercetați pentru vătămare corporală după ce au bătut un localnic.

Poliția Județeană Suceava a anunțat, sâmbătă, că după ce la începutul acestei săptămâni polițiștii din Vatra Dornei au dispus reținerea  față de trei bărbați implicați într-o agresiune pe raza comunei Cârlibaba și polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Șcheia au continuat cercetările în cazul unei agresiuni de pe raza localității Zaharești, dispunând măsuri ferme și reținând în arestul IPJ Suceava doi bărbați bănuiți de comiterea infracțiunilor de loviri sau alte violențe, vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astfel, joi seara, lucrătorii Secției 9 Poliție Rurală Şcheia au fost sesizați prin 112 de către o femeie din sat Zaharești din comuana Bălăceana  că două persoane l-au bătut pe concubinul său.

În acest caz s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,lovirea sau alte violențe”, iar în urma activităților informativ-operative și de cercetare penală efectuate de către lucrătorii Secției 9 Poliție Rurală Șcheia, vineri  s-a dispus schimbarea încadrării juridice din infracțiunea de lovirea sau alte violențe în infracțiunea de vătămare corporală constând în aceea că un bărbat a lovit cu un scaun din lemn persoana vătămată, provocându-i leziuni în zona capului.

Totodată, s-a stabilit că cei doi agresori au aplicat lovituri cu pumnii și tatălui persoanei vătămate.

De asemenea, în urma cercetărilor polițiștii au dispus extinderea urmăririi penale cu privire la infracțiunea de tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma probatoriului administrat față de cei doi agresori de 29 și 22 ani s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii Secției 9 Poliție Rurală Șcheia urmând a se dispune procedural.

Poliţiştii suceveni au atras atenția că nu tolerează comportamente de tip antisocial cu componentă violentă ne natură a induce sentimentul de insecuritate civică şi vor da dovadă de fermitate maximă în aplicarea legii,  astfel încât cetăţenii să perceapă comunitatea suceveană ca fiind una sigură şi civilizată, arată Poliția Județeană Suceava.


Intră acum și în grupul de