Un bărbat din Vatra Dornei a ajuns în arest după ce a fost prins beat la volan având permisul reținut pentru conducere sub influența alcoolului


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 31 de ani din Vatra Dornei a fost reținut de polițiști și introdus în arest după ce a fost depistat în trafic când conducea un autoturism băut și fără permis.

Potrivit Poliției Suceava, duminică la ora 20.30, în cadrul unei acțiuni pe linie de alcool, un echipaj de poliţie care acţiona pe raza municipiului Vatra Dornei, pe str. Argestru, a oprit în trafic un autoturism Fiat condus de un bărbat de 31 ani din Vatra Dornei. În urma testării conducătorului auto cu aparatul alcoolscop, a rezultat o alcoolemie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Procedând la verificarea în bazele de date s-a constatat că bărbatul are permisul de conducere reținut din 12.06.2022, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

În acest dosar s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducere sub influența alcoolului” și „conducere fără permis de conducere”.

Prin ordonanța organelor de cercetare penală din cadrul Poliției Vatra Dornei, s-a dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Arestul Poliției!


Intră acum și în grupul de